Koko kylän laskiaisrieha

  • Local Group: Perttelin Piektit ry
  • Location: Salo
  • When: 26.2.2017
  • Theme: Underpriviledged groups, Community work, Work with other NGOs, Work with local authorities, Suomeksi
What?

Järjestimme koko kylän laskiaisriehan, jossa oli tarjolla mäenlaskun lisäksi ohjelmaa kaiken ikäisille. Ohjelmassa oli partioaiheinen luontopolku, ensiapuharjoituksia, keppihevosrata, norsujalkapalloa, ja makkaranpaistoa. Lisäksi lumiveistoskilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin partioaiheinenliukuri.
Lippukuntamme on aloittanut viime syksynä myös perhepartion, joten yritimme parhaamme mukaan mainostaa myös tätä uutta toimintamuotoamme. Tarkoituksenamme oli järjesjestää päivä, jonne EVP:t ja muut partiosta kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan partioon. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä paikallisen SPR-osaston ja MLL:n kanssa.

For whom?

Lippukuntamme toimii maaseutualueella, joten panostimme tapahtumassa siihen, että se sopii kaikille ikään ja harrastustaustaan katsomatta.

Why?

Tapahtuma sai kiitosta niin osallistujilta kuin yhteistyössä toimivilta järjestöiltä. Tapahtuman myötä meidän on tulevaisuudessa sujuvampaa ja helpompaa tehdä yhteistyötä eri järjestöyhteisöjen kanssa. Lisäksi partion näkyvyys paikkakunnalla koheni entisestään.

Tips to others

Rohkeasti ideat käytäntöön! Yhteisössä on voimaa, älkää epäröikö toteuttaa yhteisiä projekteja ei järjestöyhteisöjen kanssa.