Järjestämme “mukautettua perhepartiotoimintaa” kesällä

  • Kår/Kårer: Tervastuli ry
  • Plats: Raahe/Pattijoki
  • Tidpunkt: kerran viikossa ~2h kerrallaan ajalla 28.6.2017 - 2.8.2017 ja 27.6.2018 - 1.8.2018
  • Tema: Ensamhet, Mindre bemedlade, Suomeksi
Vad?

Lippukuntamme oman kirkon ollessa kesäisin tiekirkkona meillä on joka päivä kirkko-opas paikalla klo 12-18. Tiekirkko-oppaamme ovat kaikki partiolaisia iältään 16-18v. Nämä oppaat vetivät vuorollaan ja yhdessä viikottaiset "perhepartiotapahtumat". Saaduilla tukirahoilla hankittiin välipalatarpeita ja askartelutarvikkeita partiokämpällä tapahtuvaan toimintaan. Kirkkovahdit leikittivät mukaan saapuneita ja keksivät hienoja askartelujuttuja jotka otettiin vastaan innostuneesti.

För vem?

Saimme lehti-/ilmoitustaulumainonnalla ja sanaa levittämällä houkuteltua toimintaan isovanhempia lastenlastensa kanssa ja äitejä ja isiä lastensa kanssa. Tavoiteryhmänämme oli noin esikouluikäiset +/- 1v lapset vanhempien/isovanhempien kanssa.

Varför?

Saimme "koukutettua" muutamia vanhempia mukaan aktiiviseen partiotoimintaan (mm. kouluttautumaan akelaksi jne.) ja aloitettua/kasvatettua sudenpenturyhmäämme 0 -> 12.
Viikottaisissa tapahtumissa tunsimme hetkeksi keventävämme vanhempien/isovanhempien lastenhoitovastuuta kun kirkko-oppaamme ottivat lapset suojiinsa.

Saker att tänka på gällande vår satsning

Kannattaa ajatella ns. "out of the box" ja ryhtyä rohkeasti tekemään sitä mikä tuntuu hyvältä eikä enää tehdä vain sitä mitä on tehty aina ennenkin.