Perhetoimintayhteistyö

  • Kår/Kårer: Urjan Varstat ry
  • Plats: Urjala
  • Tidpunkt: 14.1.2017
  • Tema: Ensamhet, Mindre bemedlade, Förebyggande insats i närområdet, Samarbete med församling, Samarbete med annan förening, Samarbete med kommun, Suomeksi
Vad?

Osallistuimme seurakunnan kanssa yhteiseen perheiden ulkoilupäivään, jossa esittelimme partiota sekä alueen asukkaille että paikalle tulleille perheille. Kohdeyleisönä oli vähävaraiset lapsiperheet. Järjestimme ulkoilupäivässä partiotoimintaa erillaisilla toimintapisteillä ja kerroimme siitä miten partioon pääsee osallistumaan matalalla kynnyksella koko perheen kanssa.

För vem?

Alueen asukkaille ja seurakunantoiminnassa oleville lapsi perheille. Tavoitteena tavoittaa vähävaraiset perheet ja toimintaa vailla olevat nuoret

Varför?

Järjestämämme toiminta toi mukaan uusia lapsiperheitä ja muutaman kiinostuneen nuoren. Sekä aikuisia, joiden lapset ovat aikaisemmin harrastaneet mutta vanhemmat eivät olleet löytäneet itselleen omaan paikkaa toiminnasta.

Saker att tänka på gällande vår satsning

Suunnitelmia kannattaa uskaltaa muuttaa vaikka lennosta jos jokin juttu kiinostaa osallistujia enemmän kuin se mitä olette suunnitelleet.