Hankimme tukirahoilla makuualustan ja nuorisorinkan.

  • Tekijät: Toho-Taivaltajat ry
  • Sijainti: Toholampi
  • Milloin: 15.9.18
  • Teema: Vähävaraisuus
Mitä?

Järjestimme syyskuussa 2018 Nuku yö ulkona-retken Toholammin leirikeskus Hongistossa. Retkipatja lainattiin juuri aloittaneelle sudenpennulle, sillä kaikkia yöpymisvarusteita ei vielä ollut uuteen harrastukseen hankittu. Tämä helpotti retkelle lähtemistä, eikä yö ulkona jäänyt varusteiden puuttumisen vuoksi välistä.
Uusi partiolainen oli todella tyytyväinen nukutun yön jälkeen. Sudenpentu kertoi nukkuneensa hyvin ilmatäytteisellä Expedin patjalla. Liitteessä kuva reippaasta partiolaisesta.

Samaisella yöretkellä tarpojalla oli lainassa Tatonka-rinkka. Hän testasi sitä tulevalle vaellukselle, johon oli lähdössä. Yöretki oli oiva hetki pakata rinkka täyteen ja laittaa säädöt itselleen sopivaksi sekä kokeilla onko rinkka hänen selässään sopiva vaelluksella ollessa. Tarpoja päätyi lainaamaan rinkkaa myös vaellukselle, näin hän vältti oman rinkan ostamisen. Vastaisuudessakin tarpoja tietää lainata lippukunnan rinkkaa, mikäli vaellus on suunnitelmissa.

Kenelle?

Tapahtuma oli koko lippukunnalle suunnattu. Enimmäkseen yöretkeen kuitenkin osallistui juuri aloittaneita sudenpentuja, mikä oli hyvä, sillä ensimmäinen yöretki lähimaastoon oli hyvä tapa aloittaa yöpyminen lippukunnan kanssa puolijoukkueteltassa.

Miksi?

Varusteiden hankinta oli osalla jäänyt viime hetkeen, tai sitten ei ollut varaa hankkia kaikkia uusia retkivarusteita. Oli hyvä että lippukunnan varastosta löytyi varusteita lainaksi.