Kotini on telttani- avoin telttakylä kaupunkilaisille

  • Tekijät: Savon Saukot ry
  • Sijainti: Savonlinna
  • Milloin: 17.6.2017
  • Teema: Yksinäisyys, Vähävaraisuus, Asuinaluetoiminta, Järjestöyhteistyö, Suomeksi
Mitä?

Järjestimme kaikille avoimen telttakylän Savonlinnan Maakuntamuseon pihalla Olavinlinnan kupeessa, jossa kaupunkilaisilla oli mahdollisuus yöpyä puolijoukkue-teltassa keskellä kaupunkia luonnon helmassa. Tapahtumassa oli yhteinen iltanuotio ja trangialla kokkailua yms partiotoimintaa, joka sai kovasti kiitosta osallistujilta. Tapahtuma oli mielestämme hyvin onnistunut.

Kenelle?

Tapahtuman kohderyhmänä olivat kaupunkilaiset, jotka eivät muuten lähtisi metsään nukkumaan. Tavoitteena oli siis aktivoida mahdollisimman monia ulos ja luontoon. Samalla esiteltiin eri tahojen toimintaa, kuten Savon Saukkojen partiotoimintaa sekä reserviläis- ja aivoliiton toimintaa. Tapahtuma oli esteetön, joten osallistumiskynnys kaikille oli matala.

Miksi?

Tapahtuman tavoitteena oli innoittaa kaupunkilaisia viettämään aikaa luonnossa ja rentoutumaan kiireen keskellä. Tapahtumalla saimme huomiota paikkakuntamme partiotoiminnalle, sekä luontoliikunnalle. Samalla kaupunkilaiset tajusivat, kuinka vaivattomasti luontoon pääsee kaupungissamme.