Lainavarusteiden hankinta

  • Tekijät: Partiolippukunta Halkokariset Ry
  • Sijainti: Kokkola
  • Milloin: 20.12.2018
  • Teema: Vähävaraisuus
Mitä?

Lippukunta hankki 2 kpl kolmen vuodenajan makuupusseja lainavarusteiksi.

Kenelle?

Lippukunnassamme on ollut ja on edelleen sekä vähävaraisia että muutoin tukea tarvitsevia lapsia, joille partion harrastaminen on henkireikä. Kunnollisten varusteiden puuttuminen kuitenkin hankaloittaa tällaisten lapsien osallistumista esim. myöhemmin syksyllä / talvella / varhain keväällä tapahtuville retkille / leireille.

Olemme jo aikaisemmin omakustanteisesti hankkineet 3 kpl rinkkoja sekä makuualustoja tällaiseen tarkoitukseen ja nyt saimme lisäksi hankittua 2 kpl kolmen vuodenajan makuupusseja. Jatkossa siis voimme varustaa kaksi lasta mukaan retkille, mikäli omia varusteita ei ole.

Lisäksi tämä toki mahdollistaa myös partion ja retkien kokeilemisen, ettei heti tarvitse välttämättä hankkia kalliita varusteita.

Miksi?

Voimme jatkossa paremmin tukea lippukuntamme vähävaraisten tai muutoin tukea tarvitsevien lasten osallistumista lippukunnan retkille ja leireille kunnollisten varusteiden muodossa.

Valitettavasti makuupussien hankkiminen jäi sen verran myöhäiseksi tälle vuodelle, että pusseja ei vielä ole ehditty kertaakaan käyttää tositoimissa. Tämän vuoksi valokuvaakaan ei pusseista käytössä ole. Tavoitteena on, että tulevalla talviretkellä maaliskuussa pussit pääsevät jo todelliseen käyttöön.