Liikkuva POPUP-partiokolo

  • Tekijät: Hämeen partiopiiri
  • Sijainti: Häme
  • Milloin: POPUP-partiokolo lanseerataan Hämeen Partiopiiri ry:n Reissu 2017 tapahtumassa 7.5.2017. Tämän jälkeen se kiertää lippukuntien käytössä ympäri piirin alueen.
  • Teema: Yksinäisyys, Vähävaraisuus, Asuinaluetoiminta, Oppilaitosyhteistyö, Seurakuntayhteistyö, Järjestöyhteistyö, Kuntayhteistyö, Suomeksi
Mitä?

Hämeen Partiopiiri ry:n hankkeena on liikutettava PopUp-kolo. Liikkuva PopUp-kolo eli kärry on kokonainen kolo, josta löytyy useita eri vaihtoehtoja kolo-iltojen pitämiseen eri ikäkausille. PopUp- paketti tarjoaa laadukkaan, mielekkään ja uskottavan materiaalin ja menetelmät partiokerran toteuttamiseen mahdollistaen samalla partiomenetelmän laajan käytön monipuolisissa toimintaympäristöissä. Sen materiaalit ovat muokattavissa vuodenajan, kohderyhmän ja käytettävissä olevan ajan suhteen.

Kenelle?

PopUP-partiokolon tavoitteena on houkutella nuoria tutustumaan partiotoimintaan siellä missä he ovat muutenkin. Liikuttavuutensa vuoksi koloa voidaan kuljettaa päivittäin, minne vain piirin alueella. Valmis paketti kannustaa lippukuntia tekemään partiota tutuksi avoimin ovin.

Miksi?

Hankkeen tarkoituksena on myös vahvistaa kuntien ja seurakuntien nuorisotyössä partion tunnettuutta toimijana ja kumppanina. Erilaiset tapahtumat paikkakunnilla, kuten messut ja markkinat ovat paikkoja, jossa PopUp-koloa voidaan täysin hyödyntää vuodenajasta riippumatta.